Bij ErGIS advies begrijpen we hoe belangrijk goed zichtbare wegmarkering is voor de veiligheid op de weg. Of het nu gaat om snelwegen, provinciale wegen of stadsstraten, wegmarkeringsmaterialen hebben te maken met slijtage. Daarom is regelmatig onderhoud aan wegmarkering en -belijning essentieel. Als specialisten in inspectie van wegmarkering kunnen wij u helpen bij het identificeren van locaties waar slijtage optreedt en wanneer het tijd is om de wegmarkering te vernieuwen. Met onze jarenlange ervaring en expertise bent u verzekerd van professioneel advies.

Plan een afspraak

Gemeente Zoetermeer

Gemeente Zaanstad

Gemeente Leidschendam Voorburg

Gemeente Wijdemeren

Liander

Gemeente Medemblik

Gemeente Zevenaar

Gemeente Krimpen aan den IJssel

Gemeente Hilversum

Gemeente Amersfoort

Gemeente Gooise Meren

Gemeente Zeist

Donker Groen

Inzichtelijk maken van wegmarkering status

inspectie wegmarkering

Tijdens onze inspectie nemen wij diverse factoren in overweging, zodat u precies weet wanneer bepaalde wegmarkering opnieuw in onderhoud moet worden genomen. Onze gedetailleerde inspectie omvat het vastleggen van de status van de wegmarkering, figuratie, type markering, locatie, verkeersintensiteit (slijtage) en garantieduur van het materiaal. Met deze informatie kunt u effectief plannen en budgetteren voor toekomstig onderhoud.

Verkeerskundige analyse voor betere besluitvorming

Bij ErGIS advies gaan we verder dan alleen het inspecteren van de fysieke staat van uw wegmarkering. Onze standaard procedure omvat ook een verkeerskundige analyse. Door deze analyse kunnen we u voorzien van waardevolle inzichten en aanbevelingen om de veiligheid op de weg te verbeteren. Met het oog op efficiency en effectiviteit helpen wij u bij het maken van weloverwogen beslissingen met betrekking tot het onderhoud en de vernieuwing van uw wegmarkering.

Expertise en betrouwbaarheid

ErGIS advies is een betrouwbare partner als het gaat om inspectie van wegmarkering. Onze jarenlange ervaring en deskundigheid hebben ons een solide reputatie bezorgd binnen de branche. Ons team bestaat uit hooggekwalificeerde professionals die volledig op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen, wet- en regelgeving op het gebied van verkeersveiligheid. Bij ErGIS advies streven we altijd naar excellentie in onze dienstverlening, omdat we geloven dat veilige wegen essentieel zijn voor onze samenleving.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze inspectiediensten voor wegmarkering? Neem dan nu contact met ons op. We staan klaar om uw vragen te beantwoorden, een afspraak te plannen of een offerte op maat te bieden. Verbeter de veiligheid op uw wegen met behulp van ErGIS advies – uw partner in expertise en betrouwbaarheid op het gebied van inspectie van wegmarkering.

Veel gestelde vragen

Wat is een inspectie van wegmarkering?

Een inspectie van wegmarkering is het controleren en beoordelen van de kwaliteit, zichtbaarheid en veiligheid van de markeringen op wegen.

Waarom is een inspectie van wegmarkering belangrijk?

Een inspectie van wegmarkering is belangrijk omdat het helpt om de verkeersveiligheid te waarborgen. Het zorgt ervoor dat de markeringen duidelijk zichtbaar zijn voor weggebruikers en helpt om misverstanden of ongelukken te voorkomen.

Wie voert meestal inspecties uit op wegmarkeringen?

Inspecties op wegmarkering worden meestal uitgevoerd door gespecialiseerde instanties of organisaties zoals ErGIS Advies.

Hoe vaak moeten wegmarkeringen geïnspecteerd worden?

De frequentie van inspecties kan variëren afhankelijk van factoren zoals verkeersintensiteit en slijtage. Over het algemeen wordt aanbevolen om wegmarkeringen jaarlijks te inspecteren, hoewel sommige drukbezochte wegen vaker gecontroleerd moeten worden.

Wat gebeurt er als tijdens een inspectie gebreken aangetroffen worden?

Als tijdens een inspectie gebreken aan de wegmarkering worden gevonden, zal dit in GEOVISIA worden vastgelegd. Op basis hiervan kan actie ondernomen worden om de gebreken te herstellen, zoals het opnieuw aanbrengen van markeringen of het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden.