Verkeers- en straatnaamborden bieden cruciale informatie aan weggebruikers en dragen bij aan de veiligheid op de weg. ErGIS advies inventariseert de hoeveelheid verkeers- en straatnaamborden die in uw areaal voorkomen en zorgt tegelijkertijd voor verkeerskundig inzicht in de status van uw verkeersborden en straatnaamborden.

Plan een afspraak

Gemeente Zoetermeer

Gemeente Zaanstad

Gemeente Leidschendam Voorburg

Gemeente Wijdemeren

Liander

Gemeente Medemblik

Gemeente Zevenaar

Gemeente Krimpen aan den IJssel

Gemeente Hilversum

Gemeente Amersfoort

Gemeente Gooise Meren

Gemeente Zeist

Donker Groen

Wat kunt u verwachten van onze inspectie?

De informatie die u, indien gewenst, bij onze verkeerskundige inspectie krijgt, is onder meer; 

  • Ontbrekende, overbodige en noodzakelijke verkeersborden
  • Zones om verkeersborden te besparen
  • Lichtmasten als alternatief voor flespalen
  • Mogelijkheden voor Re-Sign en refurbishing van beschadigde borden
  • Vervanging, schoonmaak en herpositionering van verkeersborden
  • CROW en juridische status van verkeersborden
  • Verkeersbesluiten die ingetrokken of aangepast moeten worden
  • Onderhoud en vervanging van flespalen

Het opnemen van informatie in het veld is maatwerk, net als het onderhoudsplan waarin hiernaast adviezen worden opgenomen en wij, indien gewenst, compleet aanleveren aan de opdrachtgever.

Onze tarieven zijn niet vergelijkbaar met die van onze collega adviesbureau’s.

Omdat wij vooraf met onze opdrachtgever afstemmen welke datawensen er precies zijn en waarvoor de data gaat worden ingezet, maken wij een passend frame / paspoort waarin wij de gewenste data zullen gaan vastleggen. Wij berekenen hoeveel tijd onze inspecteurs nodig hebben om de meest actuele gewenste data buiten in het veld op te nemen, op basis waarvan wij de offerte opstellen voor onze opdrachtgever.

Wij maken geen gebruik van niet actueel fotomateriaal dat men op Google kan vinden of die kan worden ingekocht bij derden. Onze data is live afkomstig uit de buitenruimte, wat de meest actuele situatie weergeeft van uw objecten en de beheer behoefte.

Zorg voor Veiligheid en Navigatie met Hoogwaardige Verkeersbordinspecties van ErGIS

Bij ErGIS begrijpen we het belang van correcte en goed onderhouden verkeers- en straatnaamborden. Deze borden spelen een cruciale rol bij het waarborgen van de veiligheid op de weg en het navigeren door onze steden. Daarom bieden wij hoogwaardige inspectiediensten aan om ervoor te zorgen dat uw borden voldoen aan alle vereisten.

Onze ervaren inspecteurs gebruiken geavanceerde GIS-technologieën om nauwkeurige gegevens te verzamelen over de toestand, locatie en leesbaarheid van uw verkeers- en straatnaamborden. We evalueren ook eventuele schade of slijtage die invloed kan hebben op de effectiviteit van uw borden. Op basis van deze inspectieresultaten kunnen we gedetailleerde rapportages leveren, inclusief foto’s en aanbevelingen voor eventuele reparaties of vervangingen.

Waarom kiezen voor ErGIS?

Als marktleider in ons vakgebied biedt ErGIS talrijke voordelen voor onze klanten.

  1. Expertise: Ons team van specialisten heeft uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van verkeers- en straatnaamborden, evenals GIS-technologieën. We weten precies waar we naar moeten kijken en hoe we de beste resultaten kunnen behalen.
  2. Efficiëntie: Dankzij onze geavanceerde technologieën kunnen wij snel en efficiënt inspecties uitvoeren. Dit bespaart u tijd en zorgt ervoor dat uw borden zo min mogelijk hinder ondervinden.

3. Kwaliteit: Bij ErGIS streven we altijd naar de hoogste kwaliteit in alles wat we doen. Onze inspecteurs zijn nauwkeurig en zorgvuldig, zodat u kunt vertrouwen op betrouwbare inspectieresultaten.

4. Flexibiliteit: Wij begrijpen dat elk project uniek is. Daarom bieden wij maatwerkoplossingen aan die aansluiten bij de specifieke behoeften van uw organisatie.

5. Duurzaamheid: Bij ErGIS hebben we oog voor duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Onze processen zijn ontworpen om verspilling te minimaliseren en onze impact op het milieu te verminderen.

Neem vandaag nog contact met ons op!

Bent u geïnteresseerd in onze diensten voor de inspectie van verkeers- en straatnaamborden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Ons professionele team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en een op maat gemaakte oplossing voor uw organisatie te bieden.

Veel gestelde vragen

Wat houdt de inspectie van verkeers- en straatnaamborden in?

De inspectie van verkeers- en straatnaamborden is een proces waarbij de borden worden gecontroleerd op schade, slijtage en juiste plaatsing.

Wie voert de inspectie van verkeers- en straatnaamborden uit?

Onze ervaren inspecteurs komen bij u langs, inspectie is namelijk maatwerk!

Waarom is het belangrijk om verkeers- en straatnaamborden regelmatig te inspecteren?

Het regelmatig inspecteren van deze borden zorgt ervoor dat ze goed leesbaar zijn, voldoen aan de wettelijke eisen en bijdragen aan een veilige verkeerssituatie.

Hoe vaak moeten verkeers- en straatnaamborden worden geïnspecteerd?

De frequentie van de inspecties kan variëren per locatie, maar over het algemeen worden deze bordinspecties jaarlijks of tweejaarlijks uitgevoerd.

Meer weten?

Bent u op zoek naar hoogwaardige wegmakering?

Wij helpen u graag! Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.