Selecteer een pagina

GIS data analyse

Op basis van de data die voortkomt uit de inventarisatie en inspectieronde voeren wij voor u een dataanalyse uit. Hiervan krijgt u een overzichtelijke rapportage waaruit u eenvoudig kunt opmaken wat de status is van uw areaal. Gegevens over leeftijd van de borden, schadesaantallen en het aantal onjuist geplaatste borden haalt u in een oogopslag uit deze data.

Daarnaast kunnen wij u helpen om met behulp van deze data werkpakketen samen te stellen voor de uitvoering. Hierbij houden wij er rekening mee dat sommige verkeersborden niet weggehaald kunnen worden zonder een ander terug te plaatsen en proberen wij zoveel mogelijk hergebruik te realiseren.

Hierdoor kunt u op een geordende en overzichtelijke wijze uw onderhoud of verbeterslag coördineren en (laten) uitvoeren. Doordat opdrachten en uitvoering in Geovisia digitaal kan worden voorbereid en uitgevoerd wordt de kans op communicatiefouten tussen voorbereiding en uitvoering tevens tot een minimum beperkt.

Projectmatige aanpak

Ook kunt u met onze data kiezen voor een projectmatige aanpak. Zo kunt u ook van een aparte wijk of kern een project maken en deze in zijn geheel op orde brengen. Ook valt te denken aan projecten waarbij alleen de bebording die met een bepaalde thema (parkeren, fietsen, eenrichtingsverkeer, etc.) te maken heeft onder de loep te nemen.