Selecteer een pagina

Schoolzone-inrichting

Kinderen in het verkeer zijn een kwetsbare groep. Op wegen rondom scholen is het daarom extra belangrijk om de overige verkeersdeelnemers te waarschuwen dat zij een kindrijke omgeving naderen.

Ons schoolzonewegmeubilair helpt daarbij. Het maakt de omgeving herkenbaar en zorgt voor een overzichtelijke omgeving. Graag adviseren wij u over de beste inrichting van uw schoolzone, waardoor u de kans op ongelukken aanzienlijk kunt verkleinen.

Een veilige schoolzone

Ons schoolzonemeubilair is speciaal ontwikkeld voor de inrichting van veilige schoolzones. Door het wegmeubilair op de juiste manier toe te passen, kunt u structuur aanbrengen en kan ‘wildparkeren’ worden teruggedrongen. Zo zorgt u voor een overzichtelijkere en veiligere omgeving. Bovendien draagt het schoolzonemeubilair bij aan herkenning.

Accentpalen voorzien van opvallende kleuren en reflectiematerialen bijvoorbeeld attenderen automobilisten er bijtijds op dat zij een schoolzone naderen.

Schoolzonemeubilair

Bij ErGIS vindt u een uitgebreid assortiment schoolzonemeubilair. Er zijn onder meer accentpalen, trottoirpalen, geleidehekken en diverse accessoires verkrijgbaar. Alle producten zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium met duurzame reflecterende folie in vrolijke kleuren, waardoor ze een hoge attentiewaarde hebben.

Behalve ons eigen ‘ErGIS’-schoolzonewegmeubilair kunnen wij ook de materialen van alle andere producenten leveren.

Advies schoolzone-inrichting

Veel producenten leveren naast hun eigen gefabriceerde producten ook het inrichtingsadvies. Omdat zij gericht zijn op de verkoop van hun producten, zijn zij erbij gebaat wanneer ze u zoveel mogelijk eigen producten adviseren. Bij ErGIS zult u zulk soort ‘adviezen’ niet tegenkomen. Integendeel: omdat wij in eerste instantie een verkeerskundig adviesbureau zijn, bekijken wij elk schoolgebied als een unieke, specifieke locatie. Wij hechten er juist belang aan om met zo weinig mogelijk middelen een optimale veiligheid rondom scholen te creëren. Immers, te veel afleiding – denk aan talrijke sterk gekleurde signaleringen – leidt juist tot onveiligheid, terwijl we het tegenovergestelde willen bereiken.

Uitgebreide keuze aan schoolzonemeubilair

Voor welk type en welke kleurschakeringen schoolzonemeubilair u uiteindelijk kiest, is vaak een kwestie van persoonlijke voorkeur. De diverse producenten bieden u een groot aantal mogelijkheden. Al deze producten kan ErGIS voor u inkopen, leveren en plaatsen.

Meer informatie?

Wilt u advies over de optimale inrichting van schoolzones? Meer weten over de verschillende types schoolzonemeubilair? Onze adviseurs helpen u graag verder!