Selecteer een pagina

Verkeers- en straatnaamborden

Goed zichtbare wegmarkering draagt voor een belangrijk deel bij aan de veiligheid op de weg. Maar wat voor wegmarkeringsmaterialen er ook zijn gebruikt, één ding staat vast: Wegmarkering slijt! Het is dan ook verstandig niet te lang te wachten met het onderhoud aan wegmarkering en -belijning.

Specialist op het gebied van inspectie van wegmarkering

Weet u op welke locaties de wegmarkering het snelst wegslijt en wanneer opfrissen van de wegmarkering noodzakelijk is? Wij maken dat graag voor u inzichtelijk. ErGIS heeft jarenlange ervaring met de inspectie van wegmarkering en wegbelijning.
Tijdens de inspectie nemen wij de status van de wegmarkering op, de figuratie, het type wegmarkering, de locatie, de verkeersintensiteit (slijtage) en de garantieduur van het materiaal. Na onze inspectie weet u precies wanneer u welke wegmarkering opnieuw in onderhoud krijgt.

Standaard bij onze inspectie: verkeerskundige analyse

Standaard voeren wij bij de inspectie ook altijd een verkeerskundige analyse uit. Hiermee krijgt u een duidelijk inzicht in welke borden ontbreken, die er voor de verkeerskundige beoordeling wel hadden moeten staan. Of welke verkeersborden overbodig zijn, zodat er eenvoudig een saneringsplan kan worden opgesteld.

Verkeerskundige inspectie: meer dan alleen verkeers- en straatnaamborden

Behalve voor uw verkeers- en straatnaambordenbestand kunt u ons ook inschakelen voor de inspectie van openbare verlichting, fietspadpalen, pleinbanken, afvalbakken, afzetpalen, bewegwijzering, wegmarkering en verkeerszuilen of middengeleiders. Zo weet u precies waar u aan toe bent!

Onze dienstverlening gaat nog verder

Na de rapportage en het uitbrengen van ons advies bent u uiteraard vrij om te bepalen u of u de aanpassingen door uw eigen medewerkers laat uitvoeren of het werk aan ons toevertrouwt. En indien gewenst kunnen wij ook het leveren van de benodigde verkeersborden, dragers en beugels voor u verzorgen. Vanzelfsprekend tegen een zeer scherpe prijs!