Verkeers- en straatnaamborden

Inspectie van bebording

Welke verkeersborden staan op welke locaties in uw gemeente? Hoe zit het met de straatnaamborden? En wat is precies de status van uw bordenbestand? Dit soort vragen kunt u met een gerust hart door Via van Dalen laten beantwoorden. Wij brengen inzichtelijk en overzichtelijk voor u in kaart hoe het met uw bordenbestand is gesteld.

Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis op dit gebied én door het optimaal benutten van ons beheerssysteem, kunnen wij u snel en vakkundig antwoord geven op al uw beheersvragen. Denk bijvoorbeeld aan vragen als:

    • In welke staat verkeren mijn buitenruimte-elementen?
    • Welke maatregelen moeten (snel) worden uitgevoerd?
    • Welk onderhoud volgt op de langere termijn?
    • Hoe waarborg ik de kwaliteit van mijn buitenruimte?
    • Zijn er verkeersborden overbodig en wat kan worden gesaneerd?

Wat zijn de LCC? ( Life Cycle Costs = Levensduurkosten van het bordenbestand (na sanering) ten behoeve van het beheerplan)

Standaard bij onze inspectie: verkeerskundige analyse

Standaard voeren wij bij de inspectie ook altijd een verkeerskundige analyse uit. Hiermee krijgt u een duidelijk inzicht in welke borden ontbreken, die er voor de verkeerskundige beoordeling wel hadden moeten staan. Of welke verkeersborden overbodig zijn, zodat er eenvoudig een saneringsplan kan worden opgesteld.

Verkeerskundige inspectie: meer dan alleen verkeers- en straatnaamborden

Behalve voor uw verkeers- en straatnaambordenbestand kunt u ons ook inschakelen voor de inspectie van openbare verlichting, fietspadpalen, pleinbanken, afvalbakken, afzetpalen, bewegwijzering, wegmarkering en verkeerszuilen of middengeleiders. Zo weet u precies waar u aan toe bent!

Onze dienstverlening gaat nog verder

Na de rapportage en het uitbrengen van ons advies bent u uiteraard vrij om te bepalen u of u de aanpassingen door uw eigen medewerkers laat uitvoeren of het werk aan ons toevertrouwt.

Indien nodig verzorgen wij ook het leveren van de benodigde verkeersborden, dragers en beugels voor u verzorgen.

Een contact voor al uw bebording en verkeerskundig advies.